CFitz

My feedback

  1. 153 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    CFitz supported this idea  · 
  2. 413 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    CFitz supported this idea  · 
  3. 172 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    CFitz supported this idea  · 
  4. 223 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    CFitz commented  · 

    Hey all, just touched base with AirMail support team and there is a very easy fix for this!

    Just delete the account from AirMail and then re-add it as an IMAP account.

    Use the settings specific to your email, but for me (outlook/live accounts) the server info was as follows:

    IMAP server address: imap-mail.outlook.com
    IMAP port: leave empty to auto detect

    SMTP server address: smtp-mail.outlook.com
    SMTP port: leave empty to auto detect

    I hope this proves useful to some of you. :)

    CFitz commented  · 

    Also having this issue with multiple @outlook/@live accounts.. Was working just fine until about a week ago. Pretty frustrating to have to open the web clients for those emails just to send emails from them!

    CFitz supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base